moodle

OVER MOODLE™

Het Moodle™ software platform is een digital leeromgeving welke ontworpen is voor opleiders, admin beheerder, cursisten en docenten. Het platform voorziet in een robuust, veilig en geïntegreerd systeem dat een persoonlijke leeromgeving creëert.

De cursist kan de stof op eigen tempo en met eigen voorkeuren volgen. Dit platform is zowel geschikt voor scholen als bedrijven.

ONZE LMS
DIENSTEN

moodle - hosting

HOSTING

Wij installeren de laatste versie van het Moodle™ software platform op onze servers. Dit doen wij veilig, snel en betrouwbaar voor optimale prestaties, zonder dat jij daar omkijken naar hebt.

BRANDING

Aan de hand van jouw huisstijl en branding zetten wij thema's en plugins op. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw LMS naadloos aansluit bij die look & feel die je wenst.

moodle - configuratie

CONFIGURATIE

Het volledig op maat inrichten van LMS, zodat dit volledig aansluit op jouw wensen en eisen op het gebeid van e-learning. Dit om te voorzien in jouw onderwijsbehoeften.

moodle - support

SUPPORT

Support, begeleiding en advies blijven nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom staat onze helpdesk paraat om je snel en oplossingsgericht te ondersteunen.

NEEM CONTACT OP

Hoe Purple Mountain Moodle™ inricht is afhankelijk van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hier spelen kwaliteit, controle en budget een rol. Purple Mountain bespreekt graag de mogelijk voor jouw bedrijf of organisatie.

Heb jij interesse in wat Purple Mountain voor jou kan betekenen op het gebied van E-learning? Vul het contactformulier in of vraag een demo aan en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.