Next Learning event in Den Bosch

Dé Hotspot voor Learning & Performance

Next Learning event is 15 september in 1931 Congrescentrum, Den Bosch

We wéten dat het agile, snel en flexibel moet. Plannen genoeg.
Maar ben jij klaar om écht aan de slag te gaan?

ON YOUR MARKS…!?

Let’s take a Moonshot met Andre Kuipers!

Er komt heel wat bij kijken om astronaut te worden. Het is een jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, gedrevenheid, geduld en frustratietolerantie zijn onmisbaar, maar ook een portie geluk.

Het motto van André: steek nooit een stok in je eigen wiel. Oftewel: hoe klein de kans om iets te bereiken ook lijkt te zijn, laat deze nooit varen.

Boldly go where no one has gone before, want dáár liggen kansen.

Thema’s

 • Learning Xperience Design
  Het startpunt voor Design is de lerende zelf. Technologie maakt het mogelijk om te leren op een eigen tijdstip, vorm en gepersonaliseerd. Hoe stimuleren, faciliteren en organiseren wij dat? Hoe maken wij het gemakkelijk en vanzelfsprekend?
  Tijd voor Learning Xperience Design!
 • Business Performance
  Leren is niet het doel, maar een manier om beter te worden in je werk: een hogere prestatie, nieuw gedrag, een beter resultaat. Dat gaat over performance van de individuele medewerker, maar ook over nieuwe werkafspraken, slimmere processen en het beter inrichten van de organisatie.
 • People & Agility
  We vragen steeds meer van onze mensen. De lat ligt steeds hoger (performance!). We stimuleren mensen in flexibiliteit, ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Wat is nodig voor een gezonde balans?
 • Smart Learning
  Technologie is er gewoon, onderdeel van leven, leren en werken. De grens tussen offline en online vervaagt. Als digitaal even wegvalt (stroomstoring?), dan missen we het zelfs. Hoe benut je technologie om het leren en werken smarter te maken?

 

Brochure

Met 4 thema’s, 3 leertracks, 2 Playgrounds en meer dan 60 sprekers en 1000 deelnemers kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken waar jij op 15 september je tijd aan gaat besteden! Daarom hebben we het programma in één overzicht gezet. Download hier de brochure. Zo kun je nu al eenvoudig jouw eigen dag samenstellen.

Comments are closed.