trainingen - header

OVER TRAININGEN

We begrijpen dat je snel aan de slag wilt met Moodle. Daarom bieden wij ook on-site trainingen aan om snel het maximale te halen uit dit complete LMS. 

Behalve scholing op locatie krijg je van ons ook trainingsmateriaal en documentatie (zie afbeelding hiernaast) geheel op maat gemaakt en afgestemd op jouw Moodle omgeving en wensen.

MOODLE TRAININGEN
EN BEGELEIDING

Behalve Moodle installatie, hosting, support en de productie van content helpen we je natuurlijk graag op weg om zelfstandig aan de slag te gaan met Moodle! 

En daarvoor gaan we ver! Letterlijk en figuurlijk: Of het nu in Nederland is of in Helsinki (zie afbeelding hiernaast), Purple Mountain komt langs om jouw mensen klaar te stomen voor dagelijkse Moodle handelingen.
Je werkt met verschillende soorten gebruikers binnen Moodle, denk aan cursisten, docenten, managers, cursusmakers en systeembeheerders. Daarom is ook geen Moodle-training hetzelfde en wij verzorgen dan ook de scholing graag op maat. 

0 +
tevreden klanten
0
online trainingen
0 %
tevredenheid
9/ 0
support

NEEM CONTACT OP

Hoe Purple Mountain trainingen inricht is afhankelijk van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hier spelen kwaliteit, controle en budget een rol. Purple Mountain bespreekt graag de mogelijk voor jouw bedrijf of organisatie.

Heb je interesse in wat Purple Mountain voor jou kan betekenen op het gebied van on-site trainingen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.